Milieu Compact, onderdeel van MilieuCompleet

Bent u beroepsmatig actief op het gebied van milieu en duurzaamheid? Neem dan een abonnement op Milieu Compact. Maar liefst  23x per jaar vat ons magazine al het relevante nieuws op overzichtelijke wijze samen. 

Het abonnement op Milieu Compact maakt onderdeel uit van MilieuCompleet. Dit houdt in dat abonnees - zonder meerkosten - ook Tijdschrift Milieu en MilieuMagazine ontvangen. Als abonnee krijgt u bovendien korting op diverse duurzame producten en bent u lid van de VVM!

Een jaarabonnement op MilieuCompleet heeft dezelfde prijs als een los abonnement op Milieu Compact: € 581,95 per jaar (incl. 9% BTW). Abonnees ontvangen een login die toegang geeft tot het digitale archief met recente en eerdere edities van de drie bladen. Bovendien geeft deze login toegang tot de kortingscodes om van de verschillende aanbiedingen te profiteren. Het lidmaatschap van de VVM biedt tal van voordelen, waaronder flinke korting op de ruim dertig bijeenkomsten - groot en klein – die de VVM jaarlijks organiseert. Hiervoor kunt u zich rechtreeks via de VVM-website aanmelden.

Aanmelden
Vul hieronder uw gegevens in en klik op de knop 'Verzenden' of doe dit via het aanmeldformulier op MilieuCompleet.nl . Wilt u alleen informatie over Milieu Compact? Vul dan onderaan deze pagina uw mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

En wist u dat de Milieuwegwijzer 2020 uit is?
De Milieuwegwijzer behandelt, net als een woordenboek doet voor taal, alfabetisch alle relevante milieubegrippen. Door deze aanpak is de e-pub een handzaam hulpmiddel voor milieuprofessionals, of men nu werkzaam is bij de overheid, het bedrijfsleven of een adviesbureau.

De e-pub kost € 49,95 (inclusief btw) en speciaal om kennis te maken met deze vraagbaak zijn de index en de eerste drie hoofdstukken gratis in te zien: mail 'Kennismakingsversie Milieuwegwijzer' naar: info@milieu-magazine.nl

 

 

*Email-adres
* Verplichte velden