Milieu Compact, onderdeel van MilieuCompleet

Bent u beroepsmatig actief op het gebied van milieu en duurzaamheid? Neem dan een abonnement op Milieu Compact. Maar liefst  23x per jaar vat ons magazine al het relevante nieuws op overzichtelijke wijze samen. Het abonnement op Milieu Compact maakt onderdeel uit van MilieuCompleet. Dit houdt in dat abonnees - zonder meerkosten - ook Tijdschrift Milieu en MilieuMagazine ontvangen. Als abonnee krijgt u bovendien korting op diverse duurzame producten en bent u lid van de VVM!

Een jaarabonnement op MilieuCompleet kost € 581,95 per jaar (incl. 6% BTW). Abonnees ontvangen een login die toegang geeft tot het digitale archief met recente en eerdere edities van de drie bladen. Bovendien geeft deze login toegang tot de kortingscodes om van de verschillende aanbiedingen te profiteren. Het lidmaatschap van de VVM biedt tal van voordelen, waaronder flinke korting op de ruim dertig bijeenkomsten - groot en klein – die de VVM jaarlijks organiseerd. Hiervoioir kunt u zich rechtreeks via de VVM-website aanmelden.

Aanmelden

Vul hieronder uw gegevens in en klik op de knop 'Verzenden' of doe dit via het aanmeldformulier op MilieuCompleet.evens in en klik op de knop 'Verzenden' of doe dit via het aanmeldformulier op MilieuCompleet.

 

 

*Bedrijfsnaam
Website
*Geslacht
*Voornaam
*Achternaam
*Functie
*Straat
*Huisnummer
*Postcode
*Woonplaats
*Land
Telefoon
*Email-adres
Factuurstraat
Factuurpostcode
Factuurwoonplaats
Factuurland
* Verplichte velden